[1] استیری، اکبر (1379)، بررسی پدیدۀ جنگ و تأثیر آن در بزهکاری، پایاننامۀ کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرمشناسی، دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران مرکزی.
[2] ام. ار.، آدامز، (1381) میکروبیولوژی مواد غذایی، مترجم: مرتضوی، علی، صادقی ماهونک، علیرضا، مشهد: دانشگاه فردوسی مشهد.
[3] برگرفته از روزنامۀ همشهری، آشفتهبازار نظارت بر مواد غذایی، سهشنبه 9 آبان 1391، همچنین قابل دسترس در:
www.hamshahrionline.com
[5] بهنقل از خبرگزاری ایسنا، تاریخ مشاهدۀ خبر: 21/7/1392، قابل دسترس در:http://isna.ir/
[8] پوربابا، حمید؛ ابراهیمنژاد، نستوه؛ جهان، سینا، (1391)، میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تهران: کتاب پایتخت.
[9] پونده نژادان، علیاکبر، (1386)، پیام تغذیه. تهران، اوسانه.
[10] دانش، تاج زمان، (1384)، مجرم کیست جرمشناسی چیست، چاپ دهم، تهران: کیهان.
[11] رابینسون، کارین اچ. وایگلی، اما اس. اچ مولر، (1387)، اصول تغذیۀ رابینسون، دانا، ترجمۀ ناهید خلدی، تهران: نشر سالمی
[12] رجبزاده، علیرضا، (1394)، چرا دانش مخاطرات؟ (تبیین حقوق و مخاطرات)، دانش مخاطرات، دورۀ 1، شمارۀ 1، بهار: 4-1.
[13] روزبهانی، لیلا؛ علاءالدینی، بهزاد؛ قطبی، معصومه، (1390) میکروبیولوژی مواد غذایی، تهران: انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی
[14] محتشمی، رهام. اثرات نامطلوب موجود در کوهای شیمیایی بر روی محصولات کشاورزی، انسان و محیط زیست. کشاورزی پایدار. زمستان 1383: 8-6
[15] معین، محمد، (1342) فرهنگ فارسی، ج دوم، چاپ بیستوهشتم، مؤسسۀ انتشارات امیرکبیر،تهران.
[17] مصطفایی، فریده؛ صمدنژاد، فروغ؛ پرندان، گلاله، (1387)، بررسی مشکلات و چالشهای بازرسان بهداشت محیط در امر نظارت و کنترل اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در استان کردستان سال 1387. دوازدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشکده بهداشت. آبان ماه 1388. قابل دسترس در:
www.civilica.com
[18] نیکپویان، حسین، (1385)، مسمومیتها و بیماریهای ناشی از غذا، مشهد، بارثاوا.
[19] پاکنهاد، امیر، (1392)، احساس ناامنی و ترس از جرم. آموزههای حقوق کیفری، بهار و تابستان، شمارۀ 5: 180-155. قابل دسترس در:
www.noormags.com
[20] C. Latham.,(1997),Human Nutrition In Developing World, FAO: Rome.
[21] Claire Fox, Renee. M. Lidz, Victor. J. Bershady, Harold. (2006), After Parsons: A theory of social action for the twenty-first century. Russell Sage Foundation.USA.
[22] Croall،Hazel.(2009).White collar Crime,Consumer and Victimization.Crime Law Soc Change.Springer Science.UK.
[23] Edlin, Gardon. Golanty, Eric. Mc Cormak Brown, Kelli. (1999). Essentials for Health and Wellness. Jones & Barlet Learning.
[24] Hadad،Lawrence. Oshaug، Arne. (1997). How Does The Human Rights Perspective Help to Shape The Food Nutrition Policy Research Agenda?. International Food Policy Research Institute:USA
[25] J. Gibney, Micheal. A. Lanham-New, Susan. Cassidy, Aedin. H. Vorster, Hester. (2009).Introduction to Human Nutrition. John Wiley & Sons.USA.
[26] L.Cooper, Cary. J Burke, Ronald. C. Tomlinson, Edward. (2012).Crime and corruption: Why it occurs and what to do about it. Gower Publishing.UK.
[27] M. Crawford, Lester. A. Franco, Don.(1994).Animal Drugs and Human Health. Technomic Publishing Compnay:USA.
[28] Ritzer, George. Ryan, J. Michael.(2010).The concise Encyclopedia of sociology. John Wiley & sons.UK.
[29] S.Simpson،Sally.Wiesburd،David.(2009).The criminology of White Collar Crime. Springer.USA.
[30] South، Nigel. Birsman, Avi.( 2013)International hand book of green criminology.Routledge:UK.
[31] Vail, John. Wheelock, Jane. James Hill, Michael. (1999).Insecure Times: Living with insecurity in contemporary society. Routledge.UK.